CategorieënRecepten

Scampi koolrabi spirelli (Koolhydraat vrij)

Scampi koolrabi spirelli

Voor 4 personen.

Ingrediënten:

  • Koolrabi, in grove stukken, 2
  • Look, 4
  • Kerstomaatjes , 30
  • Basilicum, 4 el
  • Scampi, 500 gram
  • Olijfolie, 3 el
  • Zwarte peper & zout , naar smaak

Hoe?

Snij de koolrabi in fijne slierten met de spiraalsnijder.  Snij de look in fijne schijfjes.  Was de kerstomaatjes.  Snij de basilicum fijn.

Verwarm de olie in een wok en voeg de look toe.  Wanneer deze begint te kleuren voeg je de tomaatjes toe en na een minuut ook de koolrabi slierten en gehakte basilicum.  Kruiden met peper en zout.  Geregeld omscheppen met een grote lepel tot de koolrabi beetgaar is.

Spoel de scampi’s en dep ze droog.  Gril in een grillpan.  Kruid met grof zeezout.

Serveer in een diep bord de koolrabi met de scampi.  Werk eventueel af met grof zeezout en peper.

Smakelijk!